Акції, новини, статті покрівельні матеріали, металочерепиця, профнастил, бітумна черепиця, керамічна черепиця, композитна черепиця

Акції, новини, статті

Що потрібно знати при виборі бітумної черепиці для вашого даху!🏠🏘🏡

Що потрібно знати при виборі бітумної черепиці для вашого даху!🏠🏘🏡

Що потрібно знати при виборі бітумної черепиці для вашого даху!🏠🏘🏡

Що потрібно знати при виборі бітумної черепиці для вашого даху!🏠🏘🏡

Одним з найважливіших параметрів при виборі бітумної черепиці, який впливає на довговічність вашого даху – це тип бітуму. На даний момент існують три самі популярні види:
• окислений бітум;
• АПП – модифікований;
• СБС – модифікований;

Окислений бітум - це класичний варіант, який застосовуватися у виготовленні вже багато років. Технологія являє собою штучне зістарювання, за рахунок чого сировина твердне і набуває остаточної форми. За рахунок окислення матеріал стає біостійким, твердим і міцним. Також для нього характерна хороша термостійкість. Головний недолік - це відсутність пластичності. Гонти можуть не пережити деформацію і потріскатися.

АПП модифікований бітум - виготовляється з додавання термопластів, завдяки цьому він краще витримує високі температури. Але є один важливий недолік. Матеріал є пластичним, але не еластичним. Тобто після деформування, він більше не зможе прийняти колишню форму. Тим не менше він має дуже гарну стійкість до ультра-фіолетового випромінювання і витримує високі температури без деформації.

СБС модифікований бітум – виготовляється за рахунок додавання штучного каучуку. Цей вид має великіі переваги: пластичність і еластичність. Це означає, що він не тільки гнучкий і може приймати необхідну форму, а й при тимчасових деформаціях, здатний повертатися до свого попереднього стану. Це, мабуть, найважливіше чому СБС модифікований бітум краще. Характеристика важлива для тих місцевостей, де часто буває сильне сонце або навпаки, сильні морози. За рахунок такого впливу може статися температурна деформація, після якої гонт може повернутися до попереднього стану.

Замовляйте безкоштовний замір📏 / завантажуйте каталог, натиснувши на картинку⬇️
та звертайтесь за додатковою консультацією📞
http://odk.com.ua/land/dah/

Замовити зворотній дзвінок

Заповніть форму, для замовлення зворотнього дзвінка

Що Вас цікавить?

Замовити безкоштовний замір та розрахунок

Заповніть форму, для замовлення безкоштовного заміру та розрахунку

Що Вас цікавить?

Завантажити каталог

Заповніть форму, щоб почати завантаження каталогу

Що Вас цікавить?