Акції, новини, статті покрівельні матеріали, металочерепиця, профнастил, бітумна черепиця, керамічна черепиця, композитна черепиця

Акції, новини, статті

Панорамні двері

Панорамні двері

Панорамні двері

Панорамні двері вигідно виглядають в загальній картині дизайну. Вони актуальні, оскільки візуально розширюють простір, впускаючи природу і світло в будинок. Це портал в житло, який потрібно вибрати правильно.

Більшість конструкцій зроблені з металопластику (в основі - полівінілхлорид (ПВХ), армування - металеве). Використовуються як вхідні двері або як нестандартний елемент поділу кімнат. Функціональні та технічні відмінності

  1. Спосіб відкриття.
  2. Кількість стулок.
  3. Рухливість полотен.
  4. Тип профілю і підвісів.
  5. Наявність порога.

Вибираючи двері металопластикові, потрібно враховувати габарити і потреб приміщення. Але найважливіше - бажання пустити більше світла в будинок і відкрити його світу. Потрібно розуміти, що ці елементи повністю прозорі, тому життя в такому інтер'єрі не буде відрізнятися приватних даних. Завжди можна використовувати штори або жалюзі, але на то ці двері і панорамні, щоб бути відкритими.

Види панорамних конструкцій

  1. Підйомно-розсувні.

    Механізм роботи - невеликий підйом полотна і зрушення в бік. Легкі, безшумні руху забезпечують роликові підшипники. Ручка розміщується з одного або з обох боків. Провітрювання забезпечує відкидний механізм на головній стулці, в заданому положенні її можна закріпити.

  2. Паралельно-розсуні

    Багато в чому схожі на попередній варіант. Відкриття - плавний від'їзд в сторону, без підняття. Напрямні ролики внизу або вгорі. Додаткову легкість і теплоізоляцію надає щіткове ущільнення.

  3. «Гармошка»

    Два типу підвісів. При верхньому поріг на одному рівні з підлогою. Немає звичного дверного замка, замість нього фіксація ручки в закритому вигляді. Елемент декору - обробка шкірою - приховує петлі і додатково захищає простір від звуків і холоду зовні.

  4. Радіусні

    Звичний розсувний механізм. Стулки гнуті. З їх допомогою стилістично оформляють тамбур або лоджію. Це один з найдорожчих варіантів панорамних конструкцій.

Сучасні панорамні двері стильно виглядають у великих приміщеннях, розширюють простір і оптимізують його. Але також мають недоліки: високу вартість, низьку енерго- і звукоізоляцію.

Замовити зворотній дзвінок

Заповніть форму, для замовлення зворотнього дзвінка

Що Вас цікавить?

Замовити безкоштовний замір та розрахунок

Заповніть форму, для замовлення безкоштовного заміру та розрахунку

Що Вас цікавить?

Завантажити каталог

Заповніть форму, щоб почати завантаження каталогу

Що Вас цікавить?